راه اندازی سریع (Setup Wizard) وارد كردن(Import) سایت شما(Your Site) تجزیه و تحلیل نقشه سایت بهينه سازی فعالسازی بروزرسانی خودکار افزونه تنظیمات پیشرفته مدیریت دسترسی…
- صفحه اصلی
- سئو
- رنک مث (Rank Math)
- تنظیمات راه اندازی سریع افزونه رنک مث
آنچه در این مطلب خواهید خواند
در این مقاله، نحوه راه اندازی سریع افزونه رنک مث (Rank Math) و پیکربندی تنظیمات سئو (SEO) در سایت را به شما آموزش می دهیم، تنظیماتی که برای عملکرد بهینه سئو (SEO) ضروری هستند.
مقاله نحوه دسترسی به راه اندازی سریع رنک مث میتواند برای شما مفید باشد.
۱. راه اندازی سریع Setup Wizard
هنگامی که رنک مث (Rank Math) را برای اولین بار نصب می کنید، فرآیند راه اندازی به طور خودکار آغاز می شود اما، میتوان راه اندازی خودکار را لغو کرد و تنظیمات را به صورت دستی پیکربندی کرد.
اگر در نصب رنک مث (Rank Math) از راه اندازی سریع (Setup Wizard) استفاده نمی کردید، می توانید با رفتن به پیشخوان وردپرس > رنک مث (Rank Math) > پیشخوان رنک مث > راه اندازی سریع آن را دوباره اجرا کنید.

پس از باز کردن برگه، فرآیند راه اندازی آغاز می شود و صفحه ای شبیه به این را مشاهده خواهید کرد:

چند نکته در اینجا وجود دارد که باید بدانید، پس با ما همراه باشید.
بخش اول مراحل نصب را می بینید. در هر مرحله، رنک مث(Rank Math) از شما چند سوال اساسی می پرسد. بر اساس پاسخ های شما، رنک مث تنظیمات سئو(SEO) را پیکربندی می کند.

بخش بعدی انتخاب حالت است. همانطور که می بینید، رنک مث(Rank Math) در حال حاضر از ۳ حالت پشتیبانی می کند.
- آسان
- پیشرفته
- حال

شما می توانید هر یک از ۳ حالت را انتخاب کنید و حالت سفارشی در حال حاضر فقط برای کاربران رنک مث پرو (Rank Math PRO) میباشد. مراحل آسان و پیشرفته، تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. حالت پیشرفته دارای مراحل بیشتری است که تنظیمات پیشرفته دیگری برای پیکربندی دارد. ما از تنظیمات در حالت پیشرفته استفاده می کنیم، سپس هر مرحله را بر اساس ظاهر شدن در حالت آسان یا پیشرفته علامت گذاری می کنیم.
لطفاً توجه داشته باشید: هر زمان که بخواهید می توانید حالت ها را تغییر دهید، حتی اگر مطمئن نیستید که می توانید مراحل را در حالت پیشرفته دنبال کنید، آن را انتخاب کنید. همیشه می توانید به حالت آسان سوئیچ کنید.
حالت سفارشی
در حالت سفارشی، میتوانید فایل تنظیمات رنک مث(Rank Math) را که قبلاً ذخیره شده بود ( در .txt,.jsonقالب ها) از کامپیوتر خود انتخاب کرده و برای استفاده از تنظیمات سفارشی آن را آپلود کنید.
توجه: فقط تنظیمات رنک مث(Rank Math) را می توان در چندین وب سایت مورد استفاده مجدد قرار داد و هیچ متا برای پست ها یا صفحات از طریق این ویژگی وارد نخواهد شد.
بررسی سازگاری
بخش بعدی بررسی سازگاری است. رنک مث(Rank Math) قبل از شروع فرآیند راه اندازی، بررسی سازگاری انجام می دهد تا هنگام تنظیم آن مشکلی پیش نیاید. اگر مشکلی وجود نداشته باشد، پیام را به صورت زیر مشاهده می کنید:

می توانید روی دکمه بیشتر(More) کلیک کنید تا ببینید چه مواردی بررسی شده است.

همچنین اگر رنک مث(Rank Math) اختلالی پیدا کند، میتوانید با خیال راحت آنها را غیرفعال کنید چرا که در مرحله بعد داده های این افزونه ها را به رنک مث(Rank Math) وارد میکنیم.

و آخرین گزینه ای که خواهید دید دکمه بزن بریم (Start Wizard) است. برای راه اندازی سریع روی آن کلیک کنید.
۲. وارد کردن (Import)
این برگه تمام داده های ورودی موجود در وب سایت شما را از سایر افزونه های سئو(SEO) نشان می دهد که می توانید آنها را به رنک مث( Rank Math) وارد کنید.
رنک مث( Rank Math) تضمین می کند که با وارد کردن داده های سایر افزونه ها در هنگام انتقال به رنک مث( Rank Math) چیزی از دست ندهید. همچنین می توانید به راحتی نمرات سئو (SEO) را برای پست های خود تنظیم شده اند در Rank Math SEO به روز کنید.
۳. سایت شما (Your Site)
این تب به شما امکان می دهد به رنک مث (Rank Math) بگویید سایت شما در مورد چیست. خواه یک وبلاگ سرگرمی، یک فروشگاه آنلاین، یک وب سایت برای سازمان یا چیز دیگری باشد. بر اساس پاسخ شما، رنک مث (Rank Math) کد مناسب را به وب سایت شما اضافه می کند تا گوگل نیز این موضوع را در مورد وب سایت شما درک کند. اینها همه گزینه هایی هستند که در این تنظیمات مشاهده خواهید کرد:
- وب سایت شما
- نوع تجارت
- نام وب سایت
- نام جایگزین وب سایت
- نام شخص/سازمان
- لوگو برای گوگل
- تصویر پیشفرض اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
وب سایت شما
این گزینه سایت شما یک (Your Website is) نامیده می شود و در تصویر، “آموزش سئو و بهینه سازی هست یک:” را می بینید. در اینجا، می توانید به رنک مث(Rank Math) بگویید که چه نوع سایتی را اداره می کنید. این گزینه ها را در منوی کشویی خواهید دید.

هر گزینه شامل موارد زیر می باشد:
وبلاگ شخصی: مناسب برای وبلاگ های شخصی، جایی که دانش و تجربه خود را به اشتراک می گذارید.
انجمن/سایت خبری: برای سایت های خبری و سایر سایت های چاپ و نشر مجلات
نمونه کار شخصی: تا آثار و توانایی های خود را به نمایش بگذارید.
سایت تجاری کوچک: سایت هایی برای مشاغل آنلاین کوچک.
فروشگاه اینترنتی: برای سایت هایی با ماهیت تجارت الکترونیک، که در آن محصولات و خدمات را به صورت آنلاین می فروشید.
دیگر وب سایت های شخصی: جدا از انواعی که در بالا ذکر کردیم.
دیگر وب سایت های تجاری: جدا از انواعی که در بالا ذکر کردیم.
همه این گزینه ها را می توان به ۲ نوع شخصی یا تجاری طبقه بندی کرد.
- شخصی: وبلاگ شخصی، نمونه کارهای شخصی و سایر سایت های شخصی
- کسب و کار : انجمن/سایت خبری، سایت تجاری کوچک، فروشگاه اینترنتی و دیگر وب سایت های تجاری
انتخاب گزینه مناسب در اینجا به رنک مث (Rank Math) اجازه می دهد تا متادیتای صحیحی را اضافه کند که به گوگل کمک می کند بفهمد آیا این سایت نماینده یک شخص یا شرکت است و می تواند از آنها در نمودار استفاده کند. اگر دسته بندی دقیق کسب و کار شما در اینجا نشان داده نشده است، نگران نباشید، زیرا می توانید آن را از لیست گسترده انواع کسب و کار انتخاب کنید.
از آنجایی که گزینه شخصی قبلا انتخاب شده بود، سایر گزینه هایی که در صفحه مشاهده کردید مربوط به گزینه شخصی بود. اگر یک گزینه کسب و کار را انتخاب کنید، به عنوان مثال، به عنوان یک سایت تجاری کوچک، سپس گزینه های دیگری (نوع تجارت) را روی صفحه خواهید دید.

نوع تجارت
اینجاست که مشخص می شوید و به رنک مث (Rank Math) می گویید که سایت شما چه نوع تجارتی را نشان می دهد. گزینه های زیادی برای انتخاب وجود دارد، بنابراین چند دقیقه وقت بگذارید تا گزینه ای را پیدا کنید که بیشتر با کسب و کار شما مطابقت دارد. همچنین می توانید نام مناسب را جستجو کنید.
حتی با وجود همه این گزینه ها، این امکان وجود دارد که نوع کسب و کار مناسبی را که کسب و کار شما را توصیف می کند، پیدا نکنید. در این صورت گزینه Organization را انتخاب کنید.
نام وب سایت
گوگل از نام وب سایت ها استفاده می کند تا کاربران بتوانند وب سایت خاصی را در نتایج جستجو شناسایی کنند. گوگل از وب سایت نوع داده های ساختار یافته، به ویژه نام ویژگی، برای درک نام وب سایت استفاده می کند. این در سئو رنک مث (Rank Math SEO) موجود است و در اینجا می توانید نام سایت را وارد کنید.

نام جایگزین وب سایت
اینجاست که باید یک نام جایگزین، یعنی نام اختصاری یا نام بالقوه کوتاه تری برای سایت خود وارد کنید. این قسمت اختیاری است.

نام شخص/سازمان
اینجاست که باید نام خود یا نام شرکت را که میخواهید در گوگل نمایش داده شود، وارد کنید.

لوگو برای گوگل
در این مرحله باید لوگوی کسب و کار یا لوگوی وب سایت شخصی خود را آپلود کنید. سپس رنک مث (Rank Math) کد مناسب را به وب سایت شما اضافه می کند تا گوگل و سایر موتورهای جستجو لوگوی شما را بشناسند. مزیت انجام این کار این است که لوگوی شما در نمودار در کنار سایر اطلاعات در مورد وب سایت یا تجارت شما ظاهر می شود.

تصویر پیشفرض اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
هنگامی که هر یک از پست های شما در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود، با یک تصویر همراه می شود. به عبارت دیگر، وقتی پست شما در فیس بوک نمایش داده می شود، یک لینک ساده نیست. این شامل یک تصویر، توضیح و چیزهای دیگر است. بهطور پیشفرض، تصویری که با پست شما به اشتراک گذاشته می شود، تصویر ویژه پست شما است، اما فیسبوک همچنین میتواند تصاویر را از خود پست شما دریافت کند. اگر تصویر ویژه یا هر تصویر دیگری ندارید، بخش تصویر پست شما خالی نشان داده می شود که ظاهر خوبی ندارد. این گزینه به شما امکان می دهد یک تصویر پیش فرض را انتخاب کنید.

پس از اینکه تمام تنظیمات این بخش را پیکربندی کردید، روی دکمه ذخیره و ادامه کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
۴. تجزیه و تحلیل
یک ماژول تجزیه و تحلیل قدرتمند در رنک مث (Rank Math) قرار دارد که به شما امکان می دهد به تمام اعداد مهم در داخل ادمین وردپرس خود دسترسی داشته باشید. یک راهنمای کامل در مورد این ویژگی خاص داریم. می توانید همه چیز را در اینجا بخوانید. در حال حاضر، اجازه دهید ببینیم چه گزینه هایی برای پیکربندی در اختیار داریم. اول از همه هنگام باز کردن صفحه گزینه زیر را خواهید دید:

همانطور که می بینید، یک دکمه در وسط صفحه وجود دارد که از شما می خواهد به حساب رنک مث متصل شوید. با انجام این کار، رنک مث (Rank Math) میتواند داده های زیادی را از گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس (Google Analytics، Google Search Console) وارد کند.
قبل از ادامه این را بدانید که هیچ یک از این موارد توسط شرکت رنک مث دیده یا ذخیره نمی شوند. رنک مث فقط به عنوان یک واسطه عمل می کند تا داده ها را از گوگل (Google) دریافت کند و به شما نشان دهد، نه چیز دیگری.
در ادامه به شما نشان میدهیم که چگونه رنک مث(Rank Math) را به حساب گوگل (Google) خود وصل می کنید، و سپس در مورد جزئیات مهم دیگر صحبت خواهیم کرد. با کلیک کردن روی دکمه اتصال به حساب Rank Math شروع کنید.
در صفحه بعد، حساب ایمیلی که برای سرویس های گوگل خود استفاده می کنید انتخاب کنید یا آن را اضافه کنید.

مرحله بعدی اعطای مجوز است. از آنجایی که رنک مث (Rank Math) وظایف زیادی را برای شما انجام می دهد، برای بسیاری از موارد به مجوز نیاز دارد.
به کدام مجوزها اجازه بدهم؟
همانطور که اشاره کردیم، رنک مث (Rank Math) هیچ یک از این اطلاعات را ذخیره نمی کند و از آن فقط برای نمایش اطلاعات شما در سایت استفاده می کند. برای به دست آوردن حداکثر مقدار از رنک مث(Rank Math)، توصیه می کنیم همه مجوزها را فعال کنید، اما در صورت تمایل می توانید برخی از آنها را نادیده بگیرید. بدیهی است که رد کردن برخی از مجوزها ممکن است برخی از عملکردها را مختل کند. هنگامی که تمام کادرهای محاوره ای را مرور کردید، خلاصه ای از تمام مجوزهای درخواستی را مشاهده خواهید کرد. تمام این اطلاعات و مجوزها را تأیید کنید و برای ادامه دکمه Allow را بزنید.
شما به راه اندازی سریع (Setup Wizard) بازگردانده می شوید، اما این گزینه ها را خواهید دید:

حالا می توانید سرچ کنسول، تجزیه و تحلیل، AdSense و گزارش های ایمیل سئو خود را پیکربندی کنید.
سرچ کنسول
در قسمت سرچ کنسول (Search Console) باید سایت خود را از منوی کشویی سایت و کشور مورد نظر خود را در قسمت کشویی کشور انتخاب کنید. فقط کاربران رنک مث پرو (Rank Math PRO) گزینه انتخاب کشور مورد نظر را خواهند دید.

آنالیتیکس
در قسمت آنالیتیکس، حساب کاربری، Property و View خود را انتخاب می کنید. اگر سایت جدید است و هنوز گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) را نصب نکرده اید، می توانید از گزینه toggle استفاده کنید تا Rank Math این کار را برای شما انجام دهد.

اگر ضامن را فعال کنید، چند گزینه اضافی را مشاهده خواهید کرد. گزینه ناشناس کردن آدرسهای IP و استفاده از فایل JS تجزیه و تحلیل، همه فقط در رنک مث پرو (Rank Math PRO) موجود هستند.
ادسنس(AdSense)
ماژول داده ادسنس (AdSense) فقط برای کاربران رنک مث پرو (Rank Math PRO) در دسترس است. اگر از نسخه پرو استفاده می کنید می توانید حساب ادسنس (AdSense) را از منوی کشویی انتخاب کنید. سپس رنک مث(Rank Math) آن داده ها را در داشبورد آنالیتیکس (Analytics) شما نمایش می دهد.

گزارش های ایمیل
آخرین بخش این تب برای پیکربندی، گزارش های ایمیل است. هنگامی که آناتیلیتکس (Analytics) و سرچ کنسول (Search Console) خود را پیکربندی کردید، رنک مث (Rank Math) میتواند تغییرات مربوط به ترافیک سایت، نمایش ها، کل کلمات کلیدی و موقعیت سایت را ردیابی کند.
این اطلاعات به طور منظم به عنوان یک گزارش سئو (SEO) ارائه می شوند و هر ماه مستقیماً به صندوق ورودی شما تحویل داده می شوند. کاربران رنک مث پرو می توانند تعداد این گزارش ها را بیشتر تغییر دهند. کاربران تجاری گزینه های Whitelabel بیشتری برای سفارشی کردن این گزارش های ایمیل و ارسال مستقیم آنها به مشتریان خود دریافت می کنند. همه این ویژگی های شگفتانگیز تنها زمانی در دسترس هستند که گزارش های ایمیل را فعال کنید.
در ابتدا، تنها یک گزینه برای فعال یا غیرفعال کردن گزارش های ایمیل مشاهده خواهید کرد. اما هنگامی که کاربران تجاری گزینه گزارش های ایمیل را فعال کنند، گزینه دیگری می بینند که به آنها امکان می دهد آدرس ایمیل (هایی) که می خواهند گزارش های سئو (SEO) را به آنجا تحویل دهند اضافه کنند.

۵. نقشه سایت
نقشه سایت فهرست هایی برای موتورهای جستجو هستند تا به سرعت صفحات و پست های سایت را پیدا کنند. میتوانید نقشه سایت را به عنوان فهرست هایی در نظر بگیرید که در یک کتاب پیدا می بینید. رنک مث (Rank Math) دارای یک مولد نقشه سایت داخلی و سازگار با گوگل است که نقشه سایت وب سایت شما را به صورت خودکار ایجاد می کند. این بدان معناست که شما مجبور نخواهید بود از هیچ افزونه دیگری فقط برای ایجاد نقشه سایت خود استفاده کنید.
تصویر زیر شامل همه گزینه هایی است که در بخش نقشه سایت رنک مث (Rank Math) مشاهده خواهید کرد:

- نقشه سایت
- شامل تصاویر
- انواع پست عمومی
- طبقه بندی عمومی
- نقشه سایت خبری (پرو)
- نام نشریه خبری
- پست خبری
- نقشه سایت ویدیویی
- نوع پست ویدیویی
نقشه سایت
این گزینه به شما امکان می دهد ویژگی نقشه سایت را به طور کلی فعال یا غیرفعال کنید. اگر قبلاً از افزونه نقشه سایت استفاده کرده اید، می توانید گزینه غیرفعال را انتخاب کنید. با این حال، توصیه میشود از نقشه سایت رنک مث استفاده کنید. استفاده از تعداد زیادی افزونه برای سرعت بارگذاری مضر است و همچنین می تواند سایت شما را در صورت عدم به روز رسانی آسیب پذیر کند. این گزینه به صورت پیش فرض روشن است و اگر آن را غیرفعال کنید، بقیه تنظیمات ناپدید می شوند.

شامل تصاویر
با این گزینه انتخاب میکنید که آیا می خواهید تصاویر را در نقشه سایت خود قرار دهید یا خیر. به طور پیش فرض روشن است و توصیه میکنیم آن را به همین شکل حفظ کنید. تنها زمانی که توصیه می شود این گزینه را خاموش کنید زمانی است که هزاران تصویر در وب سایت خود دارید، چرا که در بیشتر موارد بر نمایه سازی وب سایت شما تأثیر می گذارد.

انواع پست عمومی
در انواع پست عمومی باید انتخاب کنید که کدام نوع پست در نقشه سایت گنجانده شود. پست ها و صفحات بهطور پیش فرض نمایش و انتخاب میشوند و اگر از انواع پست سفارشی (محصولات WooCommerce، Elementor و غیره) استفاده میکنید، در اینجا نیز نمایش داده میشوند.

طبقه بندی عمومی
در این قسمت انتخاب میکنید که کدام دسته بندی در نقشه سایت گنجانده شود. تمام طبقه بندی هایی را که سایت شما در این قسمت استفاده می کند را مشاهده خواهید کرد و باید مواردی را که می خواهید در نقشه سایت قرار دهید انتخاب کنید.

نقشه سایت خبری (پرو)
فقط کاربران رنک مث پرو (Rank Math PRO) می توانند این گزینه را ببینند. رنک مث به شما امکان میدهد یک نقشه سایت خبری کاملاً منطبق ایجاد کنید که برای نشان دادن مقالات خبری شما در Google News ،Google Discover لازم است. بر اساس دستور العمل های گوگل، نقشه سایت خبری شامل تمام مقالات خبری است که در ۲ روز گذشته منتشر کرده اید. در ابتدا فقط گزینه فعال یا غیرفعال کردن نقشه سایت خبری را می بینید، اما با فعال کردن نقشه سایت خبری، گزینه های دیگر مربوط به آن ظاهر می شود.
نام نشریه خبری
در این قسمت، باید نام نشریه خبری خود را دقیقاً همانطور که در مقالات خبری شما نشان داده شده است وارد کنید. به عنوان مثال، اگر نام انتشارات خود را “رنک مث” بگذاریم، آن را در اینجا وارد می کنیم. لطفاً توجه داشته باشید که باید دقیقاً با نامی که در اخبار گوگل (Google News) ظاهر می شود مطابقت داشته باشید.
پست خبری
این گزینه به شما امکان می دهد انواع پستی را که می خواهید در نقشه سایت خبری قرار دهید انتخاب کنید. انواع پست هایی که سایت شما استفاده می کند را پیدا خواهید کرد و می توانید مواردی را که باید در نقشه سایت خبری قرار دهید انتخاب کنید.
نقشه سایت ویدیویی
این گزینه به شما امکان می دهد نقشه سایت ویدیویی را فعال یا غیرفعال کنید، که دوباره یک ویژگی رنک مث پرو (Rank Math PRO) است. نقشه سایت ویدیویی به موتورهای جستجو کمک می کند تا جای قرارگیری ویدیوها را راحت تر پیدا کنند و می توانند به رتبه بندی بهتر ویدیوها در جستجوی ویدیو کمک کنند. در ابتدا، فقط گزینه فعال یا غیرفعال کردن نقشه سایت ویدیویی را خواهید یافت، اما زمانی که نقشه سایت ویدیویی را فعال می کنید، می توانید نوع پست ویدیویی را نیز انتخاب کنید.
نوع پست ویدیویی
این گزینه به شما امکان می دهد انواع پست هایی را که باید در نقشه سایت ویدیو گنجانده شوند انتخاب کنید. میتوانید همه پست هایی را که سایت تان استفاده میکند پیدا کنید و فقط انواع پست هایی را که می خواهید رنک مث (Rank Math) بهطور خودکار به دنبال ویدیوها بگردند، انتخاب کنید و آنها را در نقشه سایت ویدیو قرار دهید. پس از پیکربندی تمام تنظیمات در قسمت نقشه سایت، روی دکمه ذخیره و ادامه کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.
۶. بهینه سازی
در مرحله بهینه سازی قصد داریم برخی تنظیمات ساده سئو را در سایت تغییر دهیم که تأثیر زیادی دارد. در اینجا تمام گزینه هایی که در این بخش وجود دارد را بررسی میکنیم.

نمایه نکردن دسته و برچسب خالی
بسیاری از اوقات، دسته ها و برچسب های زیادی را به سایت خود اضافه می کنید، به امید اینکه در آینده از آنها استفاده کنید اما به هیچ وجه مورد استفاده قرار نمی گیرند. در وردپرس، هر دسته، طبقه بندی، و برچسب دارای یک صفحه آرشیو است که مجموعه ای از تمام پست های آن طبقه بندی است.
به طور پیش فرض، این صفحات آرشیو ایندکس می شوند که خوب است. اما برای دسته ها و برچسب هایی که هیچ پستی ندارند، ایندکس کردن آنها باعث هدر رفتن رتبه صفحه شما میشود .
وقتی این گزینه فعال باشد، دسته ها و برچسب هایی را که هیچ پستی در آنها وجود ندارد، بهطور خودکار «بدون فهرست» میکند و در نتیجه باعث صرفه جویی در سئو میشود. توصیه می کنیم این گزینه را فعال کنید.

نوفالو کردن پیوندهای خارجی
“rel=”nofollow به طور معمول، شما می توانید با استفاده از مدیر لینک وردپرس، هر پیوندی را نوفالو کنید اما، اگر لینک های زیادی به پست های خود اضافه می کنید، عدم دنبال کردن آنها به صورت جداگانه می تواند زمان بر باشد. با فعال کردن این تنظیم، تمام پیوندهای خارجی به طور پیشفرض نوفالو می شوند، که در زمان صرفهجویی می کند.
حتی زمانی که این گزینه را فعال کنید، همچنان کنترل کاملی بر پیوندهای خود خواهید داشت. رنک مث(Rank Math) ویژگی مهم مدیریت لینک دارد که آن را لیست سیاه (Link Blacklist) و لیست سفید (Whitelist) می نامیم. با استفاده از این گزینه ها، می توانید دامنه ها یا نشانی های اینترنتی را در لیست سیاه یا سفید قرار دهید که رفتار پیش فرضی را که در اینجا تنظیم کردهاید لغو میکند.
در حال حاضر توصیه می کنیم این گزینه را فعال کنید.

پیوندهای خارجی را در پنجره جدید باز کنید
وقتی لینک های خارجی را به وب سات خود اضافه می کنید، نمی خواهید یک کاربر وب سایت شما را ترک کند و به لینک مراجعه کند، درست است؟ برای جلوگیری از این امر، می توانید پیوند را با کد “target=”_blank تنظیم کنید تا پیوند را مجبور کنید در یک برگه جدید باز شود.
در حالی که امکان افزودن ویژگی هدف به صورت دستی به پیوندها وجود دارد، هنوز باید هر بار که یک پیوند خارجی را وارد میکنید، این را در نظر داشته باشید. اگر این گزینه را فعال کنید، رنک مث (Rank Math) این ویژگی را به تمام پیوندهای خارجی شما اضافه می کند و در زمان شما صرفه جویی می کند.

پس از انجام تمام تغییرات در تنظیمات بهینه سازی، روی دکمه ذخیره و ادامه کلیک کنید تا به صفحه بعدی بروید.
۷. فعالسازی بروز رسانی خودکار افزونه
همانطور که احتمالاً حدس زدید، تب آماده هیچ تنظیماتی ندارد، اما فقط یک صفحه تأیید برای تکمیل مراحل تاکنون است. اگر از حالت تنظیم آسان استفاده می کنید، گزینه تنظیمات پیشرفته را نمی بینید و به جای آن باید دکمه تکمیل راه اندازی را ببینید.
اگرچه این فقط یک صفحه تایید است و هیچ تنظیماتی در آن وجود ندارد، ممکن است متوجه گزینه ای به نام فعالسازی بروز رسانی خودکار افزونه شده باشید. پیشنهاد می کنیم این قابلیت را فعال کنید چون گوگل چندین بار در سال الگوریتم خود را تغییر می دهد و اگر هنوز از نسخه قدیمی رنک مث (بدون بهروزرسانی) استفاده می کنید، ممکن است نتوانید از آخرین توصیه ها استفاده کنید. با به روز رسانی خودکار رنک مث (Rank Math)، همیشه از آخرین نسخه و بهترین ویژگی ها استفاده خواهید کرد.

- هنگامی که روی «CLICK HEARE» کلیک کنید، درمورد نحوه نمره ۱۰۰/۱۰۰ با رتبه آزمون های رنک مث هدایت می شوید.
- میتوانید به انجمن رایگان فیسبوک رنک مث بپیوندید، جایی که می توانید با سایر متخصصان و کارشناسان سئو صحبت کنید تا به شما در حل مسائل سئو کمک کنند.
- رنک مث را رتبه بندی کنید تا دانش فنی خود را در مورد نحوه اجرای بخش فنی سئو بهبود بخشد.
- کانال اختصاصی یوتیوب که می توانید عضو شوید و به کسب اطلاعات بیشتر در مورد سئو (SEO) ادامه دهید.
اکنون، اجازه دهید روی راه اندازی تنظیمات پیشرفته کلیک کنیم تا پیکربندی گزینه های پیشرفته را شروع کنیم.
۸. تنظیمات پیشرفته
هنگامی که با تب پیشرفته شروع کنید، به یک صفحه کاملا جدید خواهید رسید و برگه های قدیمی از بین خواهند رفت. اگر حالت آسان را انتخاب می کردید، حتی این بخش را نمی دیدید. اما جای نگرانی نیست، همیشه میتوانید فرآیند راه اندازی را یک بار دیگر در حالت پیشرفته شروع کنید. همچنین میتوانید تنظیمات حالت پیشرفته را از تنظیمات رنک مث(Rank Math) بدون فرآیند راه اندازی پیکربندی کنید. بنابراین، شما گزینه های زیادی دارید.
در اینجا همه برگه هایی که در تب پیشرفته وجود دارد را می بینید.

۹. مدیریت دسترسی
رنک مث (Rank Math) دارای ویژگی مدیریت اشخاص است که می توانید در این صفحه پیکربندی کنید. در این قسمت به طور پیش فرض صفحه زیر را می بینید.

اگر قصد دارید از ویژگی های مدیریت اشخاص استفاده کنید، یعنی با یک تیم کار می کنید و می خواهید مسئولیت های خاصی را به آنها محول کنید. پس از فعال سازی این گزینه، خواهید دید که تنظیمات زیادی برای هر فرد باز می شود. در اینجا یک مثال با نمایش تنها ۱ ردیف آورده شده است.

برای هر فردی که تعریف میکنید، فقط مجوزهایی را انتخاب کنید که می خواهید به آنها دسترسی داشته باشند. سپس، تنظیمات خود را ذخیره کنید. همیشه میتوانید این مجوزها را تغییر دهید بنابراین نگران نباشید که بار اول ۱۰۰٪ دقیق باشید.
هنگامی که این گزینه ها را پیکربندی کردید، تنظیمات خود را ذخیره کنید تا به صفحه بعدی بروید.
۱۰. ۴۰۴ + تغییر مسیرها
رنک مث (Rank Math) دارای یک مانیتور قدرتمند خطای ۴۰۴ و همچنین یک مدیر تغییر مسیر که به این معنی است که می توانید با لینک های خراب خداحافظی کنید.
در اینجا، شما می توانید این ماژول ها را فعال یا غیرفعال کنید. مجدداً، اگر قبلاً از افزونه های دیگری برای این ویژگی ها استفاده می کنید، می توانید آنها را غیرفعال کنید و به جای آن از رنک مث(Rank Math) استفاده کنید.

فراموش نکنید که تنظیمات خود را ذخیره کرده و به مرحله بعدی بروید.
۱۱. نشانه گذاری Schema
مرحله بعدی به نشانه گذاری طرحواره می پردازد. اگر نمی دانید چیست، در ادامه توضیح مختصری میدهیم.
طرحواره ابر داده ای در مورد سایت و پست های شما است که می توانید به وب سایت خود اضافه کنید تا زمینه را به موتورهای جستجو ارائه دهید. برای مثال، اگر صفحهای در مورد یک ویجت دارید، گوگل و سایر موتورهای جستجو نمی دانند که آیا شما در حال گزارش اخبار مربوط به ویجت، صحبت در مورد ویجت، بررسی ویجت یا فروش ویجت هستید. با افزودن Schema به پست خود، می توانید به موتورهای جستجو کمک کنید تا صفحه شما را بهتر درک کنند.
طرحواره در چند سال گذشته اهمیت بیشتری پیدا کرده است و در سال های آینده اهمیت آن بیشتر هم خواهد شد. رنک مث (Rank Math) شامل یک مدیر Schema جامع است که به شما امکان می دهد ابرداده Schema را به همه پست های خود اضافه کنید و در صفحه، برخی از پیش فرض ها را پیکربندی کنید. در اینجا تنظیمات صفحه را میبینید.

همانطور که می بینید، طرحواره (Schema) به طور پیش فرض فعال است. جدای از آن، شما می توانید طرحواره (Schema) پیش فرض را برای پست ها، صفحات و پست های سفارشی پیکربندی کنید (اگر آنها را ایجاد کرده باشید). گزینههای زیادی وجود دارد، و با هر نوع طرحواره (Schema)، میتوانید جزئیات داخل پست را پیکربندی کنید. به خاطر داشته باشید که اینها صرفاً تنظیمات پیش فرضی هستند که هنگام ایجاد هر پست برای آن اعمال می شوند.
بدیهی است که می توانید وارد پست شوید و نوع طرحواره (Schema) و تنظیمات مختلف طرحواره (Schema) را تغییر دهید. در حال حاضر، میتوانید تنظیمات را در مقادیر پیشفرض رها کنید. پس از آماده شدن، روی دکمه ذخیره و ادامه کلیک کنید تا تنظیمات تمام شود و به داشبورد بازگردید.
جمع بندی:
امیدواریم که اکنون نحوه تنظیم رنک مث را از ابتدا و همچنین معنای تنظیمات مختلف را درک کرده باشید. ما سعی کرده ایم این آموزش را تا حد امکان ساده نگه داریم و حتی یک حالت ساده را در فرآیند راه اندازی گنجانده ایم که اگر مبتدی هستید به شما کمک می کند. اگر هنوز سوالی دارید، با تیم پشتیبانی ما تماس بگیرید.