انتخاب نام دامنه مناسب برای وب سایت شما برای موفقیت شما بسیار مهم است. اگر نام دامنه اشتباهی را انتخاب کنید، تغییر آن بعداً بدون…
- صفحه اصلی
- طراحی وب سایت
- وردپرس
- نحوه انتخاب بهترین نام دامنه

آنچه در این مطلب خواهید خواند
انتخاب نام دامنه مناسب برای وب سایت شما برای موفقیت شما بسیار مهم است. اگر نام دامنه اشتباهی را انتخاب کنید، تغییر آن بعداً بدون آسیب رساندن به برند و رتبهبندی جستجو میتواند دردسرساز شود.
به همین دلیل بسیار مهم است که از همان ابتدا بهترین نام دامنه را انتخاب کنید.
زمانی که برای اولین بار شروع به کار می کنید، پیدا کردن ایده های جذاب برای نام تجاری با یک نام دامنه عالی میتواند دشوار باشد.
در این مقاله، تمام ابزارها و نکاتی را که برای دریافت ایده های نام دامنه، انتخاب بهترین نام دامنه و ثبت دامنه جدید (به صورت رایگان) نیاز دارید، به اشتراک میگذاریم.

۱۴ نکته برای انتخاب بهترین نام دامنه
هنگام راه اندازی یک وبلاگ ، انتخاب نام دامنه میتواند استرس زا باشد زیرا نمیخواهید اشتباه کنید.
برای آسانتر کردن فرآیند، ما یک چارچوب ساده ۱۴ مرحلهای داریم که میتوانید از آن برای انتخاب بهترین دامنه برای وبسایت خود استفاده کنید.
- با com. همراه باشد
- از کلمات کلیدی در جستجوی نام دامنه خود استفاده کنید
- نام دامنه خود را کوتاه نگه دارید
- تلفظ و املای آن را آسان کنید
- آن را منحصر به فرد و قابل برند نگه دارید
- از خط تیره در نام دامنه خودداری کنید
- از حروف دوتایی خودداری کنید
- جا برای گسترش بگذارید
- در مورد نام دامنه خود تحقیق کنید
- از ژنراتور های دامنه برای ایده های هوشمندانه استفاده کنید
- قبل از اینکه شخص دیگری آن را بگیرد سریع عمل کنید
- بهترین مکان برای ثبت نام دامنه
- با هاست وب دامنه رایگان دریافت کنید
- محبوب ترین ثبت کننده های دامنه
بیایید با جزئیات بیشتر این نکات را یکی یکی بررسی کنیم.
۱. با com. همراه باشید.

امروزه تعداد زیادی پسوند نام دامنه جدید ، از com ، .net. و org. اصلی گرفته تا پسوندهای خاص مانندpizza ، .photography و حتی blog. در دسترس هستند.
ما همیشه انتخاب یک نام دامنه com. را توصیه میکنیم.
در حالی که پیدا کردن نامهای هوشمندانه وبلاگ با استفاده از پسوندهای جدید میتواند وسوسه انگیز باشد، com. هنوز هم معتبرترین و معتبرترین پسوند نام دامنه است.
به نظر ما، افزونههای دامنه جدیدتر مانند .ninja ، .photography. و موارد دیگر میتوانند کسب و کار شما را کمتر قابل اعتماد نشان دهند.
دامنه های Dot-com به یاد ماندنی ترین هستند. بسیاری از کاربران، بهویژه آنهایی که به فناوری علاقهای ندارند، بهطور خودکار در انتهای هر دامنه، «com.» را بدون فکر کردن به آن تایپ میکنند.
اگر وبسایت شما چیزی شبیه jane.photography باشد و کاربران شما تصادفاً عبارت jane.photography.com را تایپ کنند، در وبسایت photography.com با صفحه خطا مواجه میشوند.
این هوشمندانه است که با چسبیدن به com. از این خطر جلوگیری کنید.
ناگفته نماند که اکثر صفحه کلیدهای گوشی های هوشمند به طور خودکار دارای دکمه com هستند.
۲. از کلمات کلیدی در جستجوی نام دامنه خود استفاده کنید
کلمات کلیدی نقش مهمی در یک دامنه دارند. با استفاده از کلمات کلیدی در نام دامنه خود، به موتورهای جستجو میگویید که وب سایت شما در مورد چیست. در کنار محتوای با کیفیت و تجربه کاربری خوب، کلمات کلیدی در دامنه شما میتوانند به شما کمک کنند تا در گوگل رتبه بالاتری کسب کنید.
پیدا کردن یک دامنه خوب با کلمات کلیدی هدف بسیار دشوار است، که قبلاً گرفته نشده باشد.
شما باید خلاق باشید و کلمات کلیدی خود را با کلمات دیگر ترکیب کنید تا دامنه خود را متمایز کنید.
۳. نام دامنه خود را کوتاه نگه دارید
در حالی که کلمات کلیدی مهم هستند، در مورد طول دامنه زیاده روی نکنید. بهتر است یک نام دامنه کوتاه و به یاد ماندنی داشته باشید.
توصیه می کنیم نام دامنه خود را کمتر از ۱۵ کاراکتر نگه دارید. به خاطر سپردن دامنه های طولانی تر برای کاربران سخت تر است.
ناگفته نماند، کاربران همچنین مستعد وارد کردن اشتباهات تایپی با نام دامنه طولانی تر هستند که میتواند منجر به از دست دادن ترافیک شود.
به همین دلیل ایده خوبی است که طول دامنه خود را کوتاه نگه دارید.
۴. تلفظ و املای نام دامنه خود را آسان کنید
شما باید بتوانید به راحتی نام دامنه خود را هنگام صحبت کردن و همچنین نوشتن به اشتراک بگذارید. شما هرگز نمیدانید چه زمانی از شما خواسته میشود نام دامنه خود را به اشتراک بگذارید.
اگر قصد دارید از نام دامنه خود برای ایجاد یک آدرس ایمیل کسب و کار حرفه ای استفاده کنید ، قطعاً درک و املای آن برای هر شنونده ای آسان است.
۵. آن را منحصر به فرد و قابل برند نگه دارید
نام دامنه وبلاگ شما باید منحصر به فرد باشد تا بتوانید در ذهن خوانندگان خود متمایز شوید. این هوشمندانه است که در مورد وبلاگ های دیگر در جایگاه خود تحقیق کنید و متوجه شوید که از چه نام های دامنه ای استفاده میکنند.
شما نمیخواهید به طور تصادفی از نام علامت تجاری استفاده کنید یا متهم به کپی برداری از وبلاگ نویس دیگری شوید.
همچنین میتوانید نام دامنه ای را انتخاب کنید که قابل برندتر باشد.
نام های دامنه قابل برند منحصر به فرد، جذاب و به یاد ماندنی هستند. به عنوان مثال، “Amazon.com” نام تجاری بسیار بیشتری نسبت به “BuyBooksOnline.com” است.
۶. از خط تیره در نام دامنه اجتناب کنید
هرگز یک نام دامنه با خط تیره ایجاد نکنید. خط تیره می تواند نشانه ای از دامنه های هرزنامه ای باشد که نمی خواهید با آنها مرتبط شوید.
دامنه های خط دار نیز مستعد اشتباهات تایپی هستند. اگر نام دامنه ای را با خط تیره انتخاب کنید زیرا دامنه مورد نظر شما قبلاً گرفته شده است، کاربران شما احتمالاً اگر فراموش کنند خط فاصله را تایپ کنند در سایت رقیب شما قرار میگیرند.
۷. از حروف دوتایی اجتناب کنید
بهتر است از دامنه هایی با حروف دو برابر شده خودداری کنید، زیرا احتمال از دست دادن ترافیک به دلیل اشتباهات تایپی را افزایش می دهد. به عنوان مثال، دامنه ای مانند Presssetup.com بیشتر مستعد اشتباهات تایپی است و منجر به از دست رفتن ترافیک میشود.
پرهیز از حروف مضاعف، دامنه شما را برای تایپ آسان و قابل برندتر میکند.
۸. جا برای گسترش بگذارید
هوشمندانه است که نام دامنه ای را انتخاب کنید که مربوط به صنعت و جایگاه شما باشد، زیرا به کاربران ایده ای از موضوع وب سایت شما میدهد.
به عنوان مثال، یک گلفروش ممکن است نام دامنه ای مانند orchidblog.com را انتخاب کند، اما ممکن است بخواهد در کنار گل ارکیده درباره گل های دیگر وبلاگ نویسی کند. در این صورت، دامنه ممکن است از جذب خوانندگان علاقه مند به گل های دیگر جلوگیری کند.
انتقال صحیح سایت شما به یک دامنه جدید میتواند یک فرآیند خسته کننده باشد و اگر این کار را به درستی انجام ندهید میتواند رتبه بندی جستجو را از دست بدهید. به همین دلیل مهم است که از ابتدا یک نام دامنه انعطاف پذیر انتخاب کنید.
۹. در مورد نام دامنه خود تحقیق کنید
قبل از ثبت نام دامنه، سعی کنید دریابید که آیا قبلاً یک تجارت ثبت شده با همین نام وجود دارد یا خیر.
می توانید یک جستجوی علامت تجاری انجام دهید تا ببینید آیا قبلاً یک نام مشابه یا دقیق قبلاً علامت تجاری وجود دارد یا خیر.

همچنین میتوانید یک جستجوی گوگل انجام دهید و در دسترس بودن نام را در وب سایت های رسانه های اجتماعی برتر مانند توییتر، فیس بوک، اینستاگرام و غیره بررسی کنید.
نام مشابه نه تنها باعث سردرگمی میشود، بلکه میتواند پیامدهای حقوقی شدیدی نیز داشته باشد که ممکن است برای شما هزینه زیادی داشته باشد.
هنگامی که وبسایت خود را راهاندازی کردید، میتوانید درباره نحوه علامتگذاری تجاری و حق نشر نام و نشان وبسایت خود اطلاعات بیشتری کسب کنید .
۱۰. از ژنراتور های نام دامنه برای ایده های هوشمندانه استفاده کنید
در حال حاضر بیش از ۳۶۰ میلیون نام دامنه ثبت شده وجود دارد. این باعث میشود بسیاری از مردم بگویند که همه دامنه های خوب قبلاً گرفته شده اند.
جستجوی دستی نام دامنه فردی میتواند بسیار زمان بر باشد.
اینجاست که تولیدکنندگان نام دامنه وارد میشوند. این ابزارهای رایگان به طور خودکار کلمات کلیدی تعریف شده شما را جستجو می کنند تا صدها ایده هوشمندانه برای نام دامنه پیدا کنند.

توصیه میکنیم از Nameboy استفاده کنید ، که یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین ابزار تولید نام دامنه آنلاین است.
همچنین میتوانید از ابزار رایگان تولید نام تجاری parsavesta یا تولیدکننده دامنه IsItWP برای یافتن ایدههای بیشتر برای نام دامنه استفاده کنید.
۱۱. قبل از اینکه شخص دیگری آن را بگیرد، سریع عمل کنید
هر روز هزاران نام دامنه جدید از تمام نقاط جهان ثبت میشود. اگر نام دامنه ای را پیدا کرده اید که دوست دارید، پس زیاد منتظر نمانید.
نام های دامنه مانند املاک و مستغلات هستند. هزاران نفر به طور فعال به دنبال نام های دامنه قابل برند خوب هستند که بتوانند برای نرخ های بهتر در آینده ثبت کنند.
اگر سریع عمل نکنید، ممکن است کسی پیش برود و ایده دامنه شما را ثبت کند. از آنجایی که نام دامنه نسبتاً ارزان است، ما همیشه به خوانندگان خود توصیه میکنیم که سریع عمل کنند. اگر بعداً نظر خود را تغییر دهید، میتوانید به سادگی اجازه دهید منقضی شود.
بهترین مکان ها برای خرید نام دامنه

صدها ثبت کننده دامنه در وب وجود دارد. مهم است که با دقت انتخاب کنید زیرا ممکن است بعداً انتقال دامنه شما دشوار باشد.
درست مانند هاست وب ، قیمت ثبت دامنه میتواند از ۹ تا ۲۴ دلار متفاوت باشد. شما حتی میتوانید آن را به صورت رایگان دریافت کنید.
بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه میتوانید به راحتی یک نام دامنه خریداری کنید.
ثبت دامنه رایگان با هاست وب
اکثر شرکت های هاست وب نیز ثبت دامنه را به عنوان یک سرویس ارائه میدهند. برخی از این شرکت ها ثبت دامنه رایگان را با حساب های هاست جدید ارائه میدهند.
اگر در حال راه اندازی یک وب سایت جدید هستید ، پس ایده هوشمندانه ای است که از این پیشنهاد استفاده کنید و نام دامنه خود را به صورت رایگان دریافت کنید.
محبوب ترین ثبت کننده های دامنه
اگر فقط میخواهید یک نام دامنه را بدون خرید هاست ثبت کنید، میتوانید با خرید آن از یک ثبت کننده نام دامنه، این کار را انجام دهید .
Domain.com یکی از بهترین ثبت کننده های دامنه در بازار است. آنها همه نام های دامنه سطح بالا را با قابلیت جستجوی هوشمند، دامنه های پریمیوم و تمام ابزارهای لازم برای مدیریت نام دامنه شما ارائه میدهند.

در نتیجه
اگر برای اولین بار است که یک وبلاگ راه اندازی میکنید، ممکن است راهنمای نهایی ما در مورد چگونگی راه اندازی یک وبلاگ وردپرس برای شما مفید باشد زیرا شما را در همه چیز گام به گام راهنمایی میکند.
همچنین ممکن است بخواهید صفحه کوپن های وردپرس و وبلاگ نویسی ما را بررسی کنید تا بهترین معامله را در مورد سایر ابزارها و خدمات وب بیابید.
برای ایده های بیشتر برای نام دامنه، میتوانید پست ما را در مورد ۱۴ بهترین تولید کننده نام دامنه رایگان ببینید یا فقط از مولد نام تجاری مبتنی بر هوش مصنوعی parsavesta استفاده کنید که در دسترس بودن نام دامنه را نیز بررسی میکند.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا بفهمید چگونه یک نام دامنه مناسب برای وبلاگ یا تجارت خود انتخاب کنید.
اگر این مقاله را دوست داشتید، لطفاً در کانال یوتیوب ما برای آموزش های ویدیویی وردپرس مشترک شوید. شما همچنین میتوانید ما را در توییتر و فیس بوک پیدا کنید.
مثل همیشه، اگر سوالی دارید، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم. مهم نیست که مشکل شما چقدر کوچک است، تنها کافیست پشتیبانی را باز کنید و از متخصصان تیم پشتیبانی بخواهید تا در اسرع وقت برای کمک به شما تماس خواهد گرفت.
0
0
رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
وارد شدن
0 نظرات
قدیمیترین
تازهترین
بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها